Hvem er vi

Klubbens formål


Klubbens formål er gennem foredrag, demonstrationer, interne og externe konkurrencer og ved udveksling af erfaringer at fremme interessen for film og for selv at lave film.


Dette sker dels ved møder og arrangementer, dels gennem diskussioner og opgaver. Som medlem kan optages enhver med interesse for video.


Indmeldelse er bindende for et regnskabsår ad gangen. Udmeldelse ved manglende indbetaling.


Årligt kontingent 300,00 kr.

Om os


Amager Video Klub (AVK) blev stiftet i 1957 under navnet Amager Smalfilm Klub og er en af Danmarks ældste klubber.


Vi er en forening af videointeresserede personer. Det startede som en smalfilmklub for mere end 50 år siden, men har siden fulgt med udviklingen gennem tiden. I dag er det digitale videokameraer og computere, som benyttes.


Hver tirsdag fra september til juni i tiden 19.30 til 21.30 mødes vi i vores lokaler og dyrker vores fælles hobby. På vores klubaftener er der forskellige emner på programmet, og der bliver vist film, der er produceret af medlemmerne. Der bliver løbende undervist i de diverse redigeringsprogrammer, enten af nogle af klubbens egne medlemmer eller nogle ude fra. Man kan komme med sit eget udstyr eller låne klubbens og samtidig få hjælp og vejledning af klubbens erfarne medlemmer.


Hver sæson afsluttes som regel med et arrangement for medlemmer og partnere med fælles spisning. Der arrangeres også udflugter, hvor der kan være lejligheder til at  lave film.


AVK afholder hvert år klubmesterskab, der kun er for klubbens egne medlemmer, men vi deltager også i andre konkurrencer. (se mere)


AVK er medlem af ”Sjællandsstævnet”,som hvert år afholdes en konkurrence med deltagere fra de andre tilsluttede sjællandske videoklubber. AVK har deltaget med forskellige film med stor succes.


AMAGER VIDEO KLUB

Amager Video Klub, Vandtårnet, Oliefabriksvej 102, 2770 Kastrup           

Opdateret 02-11-2020